Вверх

Загрузка...
загрузка...
 

Карта сайта Интеллектуальная поисковая система

Редактор поиска v3 для веб-мастеров Поисковая система v3.kz поможет ускорить индексацию вашего сайта выводит в Топ в поисковых системах таких как Google Yandex Mail Yahoo Bing .Добавить свою ссылку по ключевому запросу
Поисковая система v3.kz поможет ускорить индексацию вашего сайта выводит в Топ
 • ...për BSH: Të frenohet largimi i parave nga vendi – Gazeta Tema
  Posted on 4 Qershor, 2014 16:12 by TemA Online in Aktualitet, Ekonomia with 7 Comments. Përmes një rezolute, komisioni parlamentar i ekonomisë, i ka kërkuar Bankës së Shqipërisë

 • Banka e Shqipërisë shqyrton idenë e “lehtësimit sasior” Gazeta Mapo
  Banka e Shqipërisë studion në vazhdimësi opsionet e saj dhe ndërton strategjitë e ndërhyrjeve në tregun financiar në përputhje me mandatin dhe kufizimet ligjore, si dhe në funksion të transmetimit sa më efektiv të politikës monetare.

 • Banka e Shqipërisë çel Muzeun e Parave (FOTO) - Lajmet e fundit...
  Banka e Shqipërisë çeli sot “Muzeun e Parave”, një muze që ka në thelb valutën shqiptare ndër shekuj, por edhe objekte të tjera historike që lidhen me të shkuarën e Bankës dhe me antikitetin.

 • Banka e Shqipërisë ul në nivele historike normën bazë të interesit
  Banka e Shqiperise ka ulur ne nivele historike normen baze te interesit per lekun.

 • 24 ore lajme - Banka e Shqipërisë e angazhuar për... Facebook
  Banka e Shqipërisë mbetet e angazhuar dhe e vendosur t’i japi zgjidhje përfundimtare çështjes së kredive me probleme, pasi vetëm në këtë mënyrë do të krijohen sinergjinë e duhura për t’i dhënë një ...

 • ...e rekrutimit DHE e përzgjedhjes së personelit, banka e shqiperise
  Banka e Shqipërisë nuk përdor strategjinë e rimarrjes së punnjësve të mëparshëm, pasi ajo krijon vetëm lidhje afatgjata me punonjësit, pra nuk pranon lidhjet me punonjësit sezonal.

 • banka e shqiperise Archives - Lajme shqip Lajme shqip
  Jeni Ketu Lajme Shqip -> banka e shqiperise.

 • Banka e Shqipërisë çel Muzeun e Parave (FOTO) - Shekulli Online
  Banka e Shqipërisë çeli sot “Muzeun e Parave”, një muze që ka në thelb valutën shqiptare ndër shekuj, por ed.

 • Shkabaj ___ Start Here Fillo Ketu
  Gazeta Tema.

 • Mirësevini në faqen e Bankës së Shqipërisë
  Banka e Shqipërisë është institucioni i vetëm në Republikën e Shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare.

 • Информация взята v3.kz
  Яндекс.Метрика

  загрузка...